Моя племінниця вже доросла дівчина, через 2 дні їй буде 18 років, шкода, що я не можу її особисто привітати, я в іншому місті. Форумчани, підкажіть, де у Львові можна замовити квіти з доставкою додому?
Де замовити букет квітів для племінниці
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-04 22:44:07
У цьому місті живе мій брат, сьогодні я йому подзвоню і намагатимусь отримати потрібну вам інформацію. Які квіти ти даруєш? Зараз у квіткових магазинах дуже багато ромашок, я сама нещодавно подарувала ці квіти своїй тітці.
Поделиться32022-09-04 22:45:02
Я не дуже хочу дарувати на 18-річній племінниці ромашки, це такий собі букет. Поговоріть з братом, там вже я сам буду вибирати магазин, буде дуже добре якщо ви мені запропонуєте интернет магазин.
Поделиться42022-09-04 22:46:37
Моя племінниця вже доросла дівчина, через 2 дні їй буде 18 років, шкода, що я не можу її особисто привітати, я в іншому місті. Форумчани, підкажіть, де у Львові можна замовити квіти з доставкою додому?
Привітати племінницю можна навіть якщо ви перебуваєте на іншому кінці країни, я знаю хороший інтернет-магазин який може організувати доставку квітів у Львові https://kvitna.ua/ їх у них багато, вони привезуть букет у вказане місце. Вони мають монобукети, букети з кількома видами квітів, букети квітів у корзинках.
Квіти можна загорнути у гарний папір або просто перев'язати стрічкою. Я дал вам посилання на сайт, там фото букетів, відео букетів,вибираєте, що подобається, чудова онлайн вітрина, оформляєте замовлення, переводити гроші на карту і все, хоча можливо оплатити и наличкою.