Привет. Не подскажите мне где можно пойти на курсы английского языка? Хочу знать этот популярный язык.
Куда пойти на курсы английского? Подскажите.
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-02-02 11:32:30
Привет. Ну зачастую репетиторами являются сами учителя английского языка. Я вот дочку свою отдала на дополнительные по английскому к её школьному учителю и успехи есть.
Поделиться32022-02-02 14:00:30
Вообще, английский язык - международный язык. Он открывает двери в англоязычное общество, что очень важно. Так вот поэтому я и пошёл на курсы английского к https://oxford-school.com.ua . И могу сказать, что тут рааботают настоящие специалисты, которые весьма эффективно учат языку. За полтора месяца уже есть результаты, рекомендую.
Поделиться42022-11-21 14:41:06
Я бы хотела вернуться на дневные курсы.
Но не получается т.к. моя школа в Харькове, а я в Кривом Роге. Но ничего страшного. Это не такие уж препятствия. Если есть желание учиться, то варианты найдуться сами собой. Вернулась в свою старую школу английского - подробнее можете посмотреть на их оригинальном сайте.
Мне у них нравится больше всего, в основном из-за понятной и удобной программы обучения.
Очень классные курсы!
Поделиться52023-06-01 15:51:40
Репетиторство англійської мови може мати багато переваг і допомогти вам досягти успіху. Ось кілька переваг репетиторства англійської мови та поради, як досягти успіху:
Переваги репетиторства англійської мови:
Особисте вивчення: Репетитор працює з вами один на один, що дозволяє йому/їй зосередитися на ваших індивідуальних потребах та слабких сторонах. Ви можете отримати персоналізовані вправи та рекомендації, які допоможуть вам поліпшити ваші навички.
Корекція помилок: Репетитор зможе виявити ваші помилки та надати вам зворотний зв'язок, що є важливим для поліпшення вашого мовлення. Він/вона може виправити ваш вимову, граматику та структуру речення, що допоможе вам стати більш впевненим у власних навичках. Найкращі репетитори на сайті «Легко в учебе» Репетиторство англійської мови: переваги та як досягти успіху
Поделиться62023-06-01 15:54:56
Репетиторство надає можливість практикувати розмовну англійську мову з носієм мови. Це допомагає поліпшити ваші навички у вимові, лексиці та граматиці. Ви будете отримувати зворотний зв'язок та корисні поради щодо поліпшення вашого розмовного англійського.
Мотивація та планування: Репетитор може створити вам особистий навчальний план, що відповідає вашим цілям та потребам. Він/вона може підтримувати вас, мотивувати та надавати вам завдання, які сприятимуть вашому навчанню та прогресу. Найкращі репетитори на сайті «Помощь студенту» Онлайн репетитор